Legoprojekt


Legové městečko o rozměrech 8 x 3,5 metru putuje od června 2010 na různá místa České republiky, aby jej děti mohly postavit. A nejen postavit, ale také si s ním hrát. Děti město postaví v průběhu třech odpoledních setkání (co město, to originál) za pomoci instruktorů, kteří se jim věnují a pomáhají, pokud to děti potřebují. Děti mohou stavět jak podle vlastní fantazie, tak podle různých návodů. Postavené město se čtvrtý den ukáže všem: dětem, rodičům dětí, babičkám a dědečkům a celé veřejnosti.

Podařilo se nám zapůjčit Legoprojekt do Krnova. Stavebnice Lega tak bude dětem k dispozici od 4. do 7. května 2017. Ideální věk dětí je 6 – 12 let. Staví se od čtvrtka do soboty vždy od 16. do 19:00 hod. V neděli bude slavnostní ukončení a program od 9:45 v evangelickém kostele. Potom bude od 11:00 vernisáž na faře, kde si prohlédneme, co jsme vlastníma rukama společně postavili. Každý den může stavět maximálně 32 dětí.

Kapacita všech stavěcích dní (čtvrtek – sobota) je naplněná, přihlašování už bohužel není možné. Vstup na nedělní slavnostní otevření je ale bez omezení.

Více o legoprojektu a bližší informace o akci zde: průvodní dopis.

Napsat komentář

Jméno *
Email *